logo
Cursus Google Analytics

Cursus Google Analytics

Leer te groeien met uw business door grondige analyse van uw prospects
SMIDIT / Cursussen / Cursus Google Analytics

Training Google Analytics

Analyseer, evalueer en verbeter

Google Analytics is een zeer uitgebreide analyse tool van Google die u uitgebreide informatie geeft over de statistieken van uw website of webwinkel. Met gebruik van Analytics krijgt u inzicht op welke manier bezoekers naar uw website zijn gekomen, waar deze vandaan komen, hoe lang ze blijven, waar ze naar kijken, vanuit welke regio of plaats ze afkomstig zijn, wat de populairste pagina’s zijn, waar wel of niet geklikt wordt en nog veel meer mogelijkheden. U kunt met Google Analytics eigenlijk de website op basis van een grondige analyse direct verbeteren en bovendien ook kansen benutten die nu nog onbekend voor u zijn.

Wanneer u bij ons de training Google Analytics Expert heeft gevolgd kunt u direct aan de gang gaan met de uitgebreide analyses en verbeteringen voor uw site. Ook leert u hoe de rapportage functionaliteit werkt. Hiermee kunt u op regelmatige basis zinvolle rapporten maken die gedeeld kunnen worden binnen de organisatie.

Omdat we ook graag de theorie en praktijk combineren gaat u aan het eind van de dag weg met een eigen Google Analytics omgeving voor uw bedrijf. Lees hieronder meer over de inhoud van de cursus.

dataanalyse en analytics

Laat ons weten waar u in wilt groeien

Ontvang een persoonlijk trainingsadvies

Op maat een analytics training aanvragen?

Wij helpen u graag een keuze te maken uit ons bestaande cursusaanbod. Natuurlijk kunnen we u ook volledig op maat gaan trainen. Laat ons dan even weten waar u in wilt groeien!

Inhoud cursus

Wij van SMIDIT hebben een Google Analytics training opgezet die u alle benodigde kennis geeft om de resultaten van uw website sterk te verbeteren. Ook zult u tijdens de training leren hoe u een eigen account aanmaakt, dashboards gebruikt en op welke manier u uitgebreide rapportages maakt.

 • De basisprincipes van Google Analytics;
 • Waarom de analyse van uw website zo belangrijk is;
 • Aanmelden en aanmaken account van Google Analytics;
 • Google search console voor organische zoekwoorden koppelen;
 • Google Adwords en Google Analytics;
 • Dashboards en rapportages;
 • Bezoekers en bronnen analyseren;
 • Interpreteren en analyseren bezoekgedrag;
 • Online marketing campagnes meten en optimaliseren;
 • Doelstellingen instellen en analyseren.
JA, SCHRIJF JE DIRECT IN
contact opnemen

Details cursus

+ - Doel

Na deze Analytics training van 1 dag bent u in staat om uw website te analyseren met Google Analytics. U zult de mogelijkheden van Analytics optimaal kunnen benutten door het meten van uw succes.

+ - Voor wie

Professionals, ondernemers of website eigenaren die Google Analytics willen gebruiken om de effectiviteit van hun website te verbeteren.

+ - Tijd en Investering

 • training vanaf 2 tot maximaal 10 personen;
 • tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur;
 • Kosten per deelnemer € 395,- (excl. BTW);
 • Kosten individuele training € 595,- (excl. BTW).

Wanneer u deze cursus met uw collega’s wilt volgen, dan betaalt u alleen voor de eerste zes deelnemers. De overige vier cursisten kunnen de cursus kosteloos bijwonen.

+ - Trainingsdata

Deze cursus wordt maandelijks gegeven. Vraag naar de exacte data via onderstaand aanvraagformulier.

+ - Locatie

Deze cursus wordt in Arnhem, Doetinchem of Duiven gegeven.

+ - Inschrijven

Wil u zich direct inschrijven voor de training Google Analytics? Of wilt u eerst nog meer informatie ontvangen? Neem gerust telefonisch contact met ons op via +31(0)26-2022313 of via het onderstaande aanvraagformulier.

Inschrijven Google Analytics Training  Ontvang een persoonlijk trainingsadvies!