logo
Cursus zoekmachine optimalisatie (SEO)

Cursus zoekmachine optimalisatie (SEO)

Beter gevonden worden met je website
SMIDIT / Cursussen / Cursus zoekmachine optimalisatie (SEO)

Cursus zoekmachine optimalisatie

Meer online bezoekers

Wanneer u wilt groeien met uw bestaande website of webwinkel dan is het zeer de moeite waard om te investeren in de kennis hoe dit met zoekmachine optimalisatie kan worden bereikt. Onbetaalde bezoekers die uiteindelijk contact met uw organisatie opnemen of direct een product bestellen is wat we natuurlijk willen bereiken. Hieraan zullen we tijdens de training van de zoekmachine optimalisatie (SEO) vanuit verschillende perspectieven een invulling aan geven waarmee direct resultaat kan worden bereikt. Zoekmachine optimalisatie is noodzakelijk en wanneer u dit momenteel niet heeft uitbesteed maar zelf eigen wilt maken is deze training voor u een must.

Wij zullen tijdens de training analyse, structuur optimalisatie, techniek, one-page optimalisatie, content marketing, conversie optimalisatie, linkbuilding, sociale autoriteit en A/B testing behandelen. Enerzijds vanuit de theorie maar altijd aangevuld met de praktijk op uw eigen site. Ook worden tools behandeld en ontvangt u een checklist voor de SEO activiteiten die wij vanuit een GRATIS scan van uw website hebben gemaakt. Aan de hand van deze checklist kunt u precies zien waar uw website op verbeterd kan worden.

Zoekmachine optimalisatie

Laat ons weten waar u in wilt groeien

Ontvang een persoonlijk trainingsadvies

Op maat een training aanvragen?

Wij helpen u graag een keuze te maken uit ons bestaande cursusaanbod. Natuurlijk kunnen we u ook volledig op maat gaan trainen. Laat ons dan even weten waar u in wilt groeien!

Inhoud cursus

Tijdens de cursus zoekmachine optimalisatie (SEO) zullen we de meest actuele onderwerpen behandelen om uw website te laten groeien met meer relevante bezoekers. Het spectrum van de training is breed en van veel praktische onderwerpen voorzien.

 • Wat is zoekmachine optimalisatie en wat zijn de belangrijkste onderwerpen;
 • Zoekwoordanalyse als de basis voor goede SEO;
 • De technische kant van de zaak, de website of webwinkel;
 • Landingspagina’s, on-page seo en optimalisatie;
 • Content marketing en Copy Hacking;
 • Conversie optimalisatie de do’s & dont’s;
 • Domein Authority & Page authority;
 • Effectief linkbuilden;
 • Maak je site Social proof;
 • Meet je performance met Google Analytics.
JA, SCHRIJF JE DIRECT IN
contact opnemen

Details cursus

+ - Doel

Meer groei met “onbetaalde” relevante bezoekers die uiteindelijk een belangrijke bijdrage leveren aan groei van de organisatie. De cursist heeft na het volgen van de training alle bagage om direct alle verbeteringen voor de huidige website toe te passen.

+ - Voor wie

Voor ondernemers die willen profiteren van één van de meest winstgevende marketing middelen van dit moment. Voor marketing specialisten die hun expertise willen verbreden en ervan verzekerd willen zijn dat zij een training volgen met de laatste SEO technieken.

+ - Tijd en Investering

 • training vanaf 2 tot maximaal 10 personen;
 • tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur;
 • Kosten per deelnemer € 395,- (excl. BTW);
 • Kosten individuele training € 595,- (excl. BTW).

Wanneer u deze cursus met uw collega’s wilt volgen, dan betaalt u alleen voor de eerste zes deelnemers. De overige vier cursisten kunnen de cursus kosteloos bijwonen.

+ - Trainingsdata

Deze cursus wordt maandelijks gegeven. Vraag naar de exacte data via onderstaand aanvraagformulier.

+ - Locatie

Deze cursus wordt in Arnhem, Doetinchem of Duiven gegeven.

+ - Inschrijven

Wil u zich direct inschrijven voor de cursus zoekmachine optimalisatie? Of wilt u eerst nog meer informatie ontvangen? Neem gerust telefonisch contact met ons op via +31(0)26-2022313 of via het onderstaande aanvraagformulier.

Inschrijven Cursus Zoekmachine Optimalisatie  Ontvang een persoonlijk trainingsadvies!