logo

Internet Marketing Arnhem

Met slimme online marketing een stap voor op uw concurrenten

Bent u op zoek naar een internet marketing bureau in Arnhem? Dan bent u bij SMIDIT bij het juiste adres want wij helpen al meerdere bedrijven in Arnhem met onze online diensten. Voor veel bedrijven is het steeds belangrijker geworden een goede online zichtbaarheid te hebben met hun website of webshop. Om dit te kunnen realiseren is het dus belangrijker om op een juiste manier internet marketing diensten toe te passen. Aangezien de ontwikkelingen continue veranderen maar ook steeds meer mogelijkheden geeft is het belangrijk om op een professionele manier hierbij geholpen te woren. Wij van SMIDIT Online marketing helpen u juist graag op dit gebied. Het is ons vak en onze passie en wij hebben ondertussen een behoorlijke ervaring opgebouwd. Bekijk gerust onze diensten voor Internet marketing onder het kopje “Groei ook met” in het menu.

Met Internet marketing Arnhem behaalt u het gewenste resultaat!

Wanneer u denkt dat wij een standaard online marketing bureau zijn dan heeft u het helemaal mis. Wij geloven in een aanpak waarbij we alleen gaan voor resultaat voor uw organisatie. We noemen deze aanpak ook wel “Lean Marketing” en passen deze al succesvol toe bij verschillende bedrijven. De basis voor de aanpak ligt in het feit dat we ons alleen focussen op meetbare doelstellingen. Elk onderdeel van online marketing wordt hiermee opgezet en specifiek gemaakt. De reden dat we dit zo doen heeft alles te maken met het resultaat die we voor uw organisatie willen bereiken. U investeert dus altijd bij “Internet marketing Arnhem” wanneer dit voor u ook daadwerkelijk iets gaat opleveren. En werkt iets niet dan weet u vroegtijdig ook dat u hier niet verder in moet blijven investeren. Door deze aanpak zijn wij dus ook erg resultaatgericht en meten we alles exact. Elke onderdeel van de marketing wordt continue gemonitord op resultaat.

Doe een gratis groei scan

Gratis groei scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines én bezoekers? Vraag hiernaast een groei scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Gratis Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Hoe pakken wij het aan?

  In eerste instantie zullen wij uw wensen telefonisch doornemen en alle details zorgvuldig bespreken. Naast eventuele aanvullende informatie die noodzakelijk kan zijn om uw wensen helemaal compleet te maken kan er zelfs nog een vervolgafspraak worden gemaakt om opnieuw telefonisch alle zaken af te stemmen.

  Wanneer we een compleet beeld hebben zullen we een Gratis analyse maken van uw wensen die naar voren zijn gekomen. Hierbij zullen wij ook onze expertise vanuit de verschillende internet marketing kanalen toepassen.

  Om dit alles meer concreet te maken worden de resultaten in een plan van aanpak uitgewerkt inclusief strategie en kosten. Afhankelijk van uw vraag zullen we dit op locatie presenteren.

  Na goedkeuring van de opdracht kunnen we gaan starten met het project en zullen we uw business laten groeien met onze aanpak.

  Welke mogelijkheden zijn er?

  Vanuit de praktijk merken wij dat bedrijven graag meer willen weten welke vormen van internet marketing er nu eigenlijk zijn. Wij van Internet marketing Arnhem zullen alleen die marketing kanalen gebruiken die ook daadwerkelijk passen bij uw doelstellingen. Geen valse beloftes, maar realistisch blijven met beide voeten op de grond. Alles kan altijd nog op een dusdanige manier ingezet worden dat we kunnen anticiperen op de eerste resultaten.

  Om u een indruk te geven wat we zoal doen voor klanten:

  • Online Marketing Strategie
  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  • Google Adwords (SEA)
  • Bing Ads
  • Facebook Adverteren
  • Instagram Adverteren
  • LinkedIn Adverteren
  • Display Adverteren
  • Google Shopping
  • Linkbuilding
  • On Page optimalisatie
  • Viral sweep campagnes
  • E-mail marketing campagnes
  • Website optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
  • Growth Hacking
  • Content marketing

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan & Niels

  Online Markting Specialisten

   Persoonlijk advies voor uw website?

   Zoekwoord analyse

   Een zoekwoord analyse is noodzakelijk om relevante zoekvolumes en kansen voor uw product of dienst in kaart te brengen.

   Magento & Lightspeed

   Heeft u een webshop en wilt u onze Internet marketing afnemen? Wij hebben ruime ervaring met Magento, Woocommerce en Lightspeed.

   Linkbuilding

   Linkbuilding is vanaf het begin het speerpunt van Google om beter organisch te kunnen ranken.

   Content marketing

   Het belangrijkste onderwerp van een succesvolle website. Duidelijke, pakkende en waardevolle teksten.

   Conversie Optimalisatie

   Bezoekers zet je met de juiste psychologische en waarde vergrotende methodes om tot leads of klanten.

   Channel Stacking

   Meerdere marketing kanalen slim combineren zodat ze elkaar zullen versterken.

   Weten waar uw kansen in de online markt liggen?