logo

Internet Marketing diensten in Doetinchem

Met alleen een mooie website of webwinkel kom je er niet meer.

Op zoek naar een internet marketing bureau in Doetinchem? Wij van SMIDIT ondersteunen meerdere bedrijven in Doetinchem met onze online diensten. Omdat het internet voor steeds meer organisaties belangrijker is geworden om ook uw business te laten groeien kunnen bedrijven niet meer zonder een goede online strategie. Internet marketing Doetinchem heeft zich hierin gespecialiseerd en helpt daarom bedrijven om met hun website of webshop beter te groeien. Om groei te kunnen bereiken richten wij verschillende marketingkanalen zo optimaal mogelijk voor u in en gaan daarbij voor het beste resultaat. Ook doen wij dit door continue de laatste ontwikkelingen op de voet te blijven volgen. Hierdoor helpen wij onze klanten altijd een stapje voor te zijn op de concurrentie. Bovendien is het onze passie u te helpen met uw groei die altijd centraal staat bij onze dienstverlening. Wanneer u meer wilt weten over onze internet marketing diensten  kijk dan gerust even in ons menu naar de verschillende gebieden waarin wij vanuit Internet marketing Doetinchem actief zijn.

Internet marketing Doetinchem gaat alleen voor resultaat!

Omdat wij een brede maar ook specialistische kennis hebben op de verschillende internet marketing gebieden kunnen wij ook gerichter werken naar resultaat. Wij zijn een bedrijf die naast de development ook de internet marketing en data analyse heeft gecombineerd om resultaat te behalen. Onze aanpak is daarom gericht op een grondige analyse en duidelijke en meetbare doelstellingen. Deze doelstellingen worden bewust meetbaar gemaakt omdat we uiteindelijk ook alleen willen werken aan succesvolle internet marketing projecten. Wanneer we de doelstellingen helder hebben is het vooral zaak te bekijken welke marketingkanalen het beste kunnen worden toegepast om snel een eerste succes te behalen. We noemen dit ook wel “lean marketing”. Met minimale middelen en tijd zullen we eerst onderzoeken of er voor uw product of dienst “traction” kan worden gerealiseerd. Wanneer dit het geval is weten we ook zeker dat er bij de verdere uitwerking resultaat behaald zal gaan worden. Iets waarvoor u de vruchten zult gaan plukken en wij weer een tevreden klant behouden. Wanneer u dus zaken doet met “Internet Marketing Doetinchem” zal de focus vooral liggen op resultaat.

Doe een gratis website scan

Gratis website scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines, maar ook door bezoekers? Vraag dan hiernaast een website scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Gratis Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Hoe pakken wij het aan?

  Onze aanpak tot succes is eenvoudig. Wanneer u geinterreseerd bent geworden in onze dienstverlening zullen wij in eerste instantie een telefonisch interview met u voeren waarbij alle wensen inzichtelijk worden gemaakt. Ook zal in dit interview navraag worden gedaan naar al gerealiseerde doelstellingen en vormen van marketing die al zijn toegepast.

  Wanneer we een compleet beeld hebben zullen we een analyse maken met een pragmatische werkvorm waarbij verschillende marketingkanalen kunnen worden ingezet. Elk onderdeel zal in tijd en impact voor de doelstellingen worden uitgewerkt.  Zelfs al passen we in samenspraak maar 1 onderdeel uit dan nog wordt op voorhand bepaald wanneer dit succesvol zal zijn.

  Om dit alles meer concreet te maken worden de resultaten in een plan van aanpak uitgewerkt inclusief strategie en kosten. Afhankelijk van uw vraag zullen we dit op locatie presenteren.

  Na goedkeuring van de opdracht kunnen we gaan starten met het project en zullen we uw business laten groeien met onze aanpak.

  Welke mogelijkheden zijn er?

  Natuurlijk is het nog onduidelijk in welke gebieden wij de internet marketing activiteiten zullen gaan uitvoeren. Er zijn momenteel 19 marketingkanalen die kunnen worden ingezet en of zelfs worden gecombineerd. Maar zo complex hoeft het natuurlijk niet te zijn want in de praktijk vallen er vaak al veel af. Ook komt het in de praktijk voor dat er zelfs maat met een enkel marketingkanaal wordt gestart waarvan de inventarisatie al heeft uitgewezen dat dit het beste zal werken voor uw bedrijf, product, dienst of doelgroep.

  Maar om u een indruk te geven wat we zoal doen voor klanten:

  • Betaald Adverteren met Google Adwords
  • Adverteren met Bing
  • Adverteren met Facebook
  • SEO optimalisatie
  • Linkbuilding
  • On Page optimalisatie
  • Viral sweep campagnes
  • E-mail marketing campagnes
  • Website optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
  • Growth Hacking
  • Content marketing
  • Copy hacking
  • Affiliate marketing
  • Webdevelopment

  Daarom helpen wij van Internet marketing Doetinchem u graag met het realiseren van uw groei doelstellingen.

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan & Niels

  Online Marketing Specialisten

   Wilt u persoonlijk advies voor uw website?

   Zoekwoord analyse

   Een zoekwoord analyse is noodzakelijk om relevante zoekvolumes voor uw product of dienst te analyseren.

   Magento & Lightspeed

   Heeft u een webshop en wilt u onze Internet marketing afnemen hebben ruime ervaring met Magento, Woocommerce en Lightspeed.

   Linkbuilding

   Jazeker linkbuilding is nog steeds belangrijk om beter organisch te kunnen ranken

   Content marketing

   Wellicht het belangrijkste onderwerp van succesvolle website een duidelijke strategie voor content marketing

   Call to action

   Wanneer potentiële klanten uw website bezoeken is het belangrijk dat de inhoud aanspoort tot interactie.

   Channel Stacking

   Meerdere marketing kanalen slim combineren? Dat kan met channel stacking.

   Online Marketing in