logo
Internet marketing Zutphen

Internet marketing Zutphen

SMIDIT / Internet marketing Zutphen

Nu ook Internet marketing Zutpen voor u

Laat uw business nu ook groeien met de juiste ondersteuning

Op zoek naar internet marketing in Zutphen? Op zich heeft u dan een eerste stap gezet aangezien u ons nu heeft gevonden via deze pagina. Jazeker dit is ook mede door internet marketing op een juiste manier toe te passen. Het bijzondere aan de situatie is eigenlijk dat u op zoek bent naar ondersteuning op het gebied van Internet Marketing in de regio Zutphen. U heeft blijkbaar ondersteuning nodig en wij zijn er van overtuigd u hierbij te kunnen helpen. De wijze waarop wij bedrijven ondersteunen is overigens vrij divers aangezien wij bij de uitvoering van onze dienstverlening geen standaard online marketing bureau zijn. Wij geloven in eerste instantie in een positieve groei van ondernemingen met internet marketing. Maar niet iedere organisatie zal dit op dezelfde manier kunnen bereiken. Het blijkt dat de invulling van de 19 marketingkanalen (sinds kort 20, met Facebook Chatbots erbij) bij iedere organisatie weer opnieuw zal moeten worden bekeken. Niet ieder bedrijf is hierbij gelijk de omstandigheden van waaruit de marketing moet worden ingezet is vaak verschillend. Bovendien is wat voor het ene bedrijf goed werkt absoluut geen garantie dat dit ook voor u zal werken.

Traction het toverwoord voor succes bij Internet marketing Zutphen.

Wij van Internet marketing Zutphen, of beter SMIDIT hebben de succesvolle aanpak “Growth Hacking” geadopteerd omdat dit in de praktijk de enige echte methodiek is op het gebied van Internet Marketing die keiharde resultaten heeft opgeleverd. Natuurlijk het komt uit silicon valley en er zijn nogal wat bekende startup’s als Uber, Facebook, Snapchat, of Dropbox groot mee geworden. Maar waarom dan en wat brengt de methodiek dan voor nieuws? Welnu eigenlijk is het de combinatie van lean management in combinatie met een brede kennis van meer dan alleen internet marketing. Een goede “growth hacker” zorgt ervoor dat met beperkte middelen de beste scenario’s van internet marketing effectief worden opgezet om alleen te ontdekken of hiermee uiteindelijk succes voor u  kan worden behaald . Natuurlijk moet uw product of dienst goed zijn en is er een bepaalde voorkeur voor de te kiezen internet marketing kanalen maar deze aanpak is puur gericht op het behalen van het eerste resultaat. Wanneer dit uitblijft zal in een vroegtijdig stadium direct de strategie kunnen worden gewijzigd en het volgende scenario worden opgepakt. Logisch want wanneer er een enkel draaiboek zou zijn voor succes voor uw bedrijf had iedereen deze toch al gevolgd.

Doe een gratis website scan

Gratis website scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines, maar ook door bezoekers? Vraag dan hiernaast een website scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Gratis Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Hoe pakken wij het aan?

  Wanneer we voor bedrijf of product een onderzoek naar de mogelijkheden voor groei uitvoeren dan beginnen we met een telefonisch interview. Tijdens dit interview zullen uw wensen voor internet marketing worden doorgenomen. Tijdens dit interview zullen wij ook verder ingaan op al uitgevoerde activiteiten en ervaringen met internet marketing. Wat is er al gedaan in het verleden en wat zijn de verwachtingen.

  Wanneer we een compleet beeld hebben van uw vraag zullen we met ons team de mogelijkheden bespreken. Hierbij maken wij gebruik van alle kennis in het team en de creativiteit bij uw business. De verschillende doelstellingen zullen worden uitgewerkt en smart moeten worden gemaakt.

  Uiteindelijk zullen we dit alles in een document beschrijven en aan u presenteren.

  Indien u verder met ons gaat zullen wij de projectomgeving inrichten en de besproken doelstellingen gaan realiseren. Internet marketing Zutphen gaat uw business laten groeien!

  Welke mogelijkheden zijn er?

  Wellicht denk u nu wat een ingewikkeld verhaal ik wil alleen maar een Google Adwords campagne door Internet Marketing Zutphen laten opzetten want dit doen mijn concurrenten ook. Welnu de insteek hiervoor zal ook gericht zijn om dit zeker als basis te laten fungeren in ons onderzoek. Maar wat zal de doelstelling zijn? Welke resultaten moeten er bereikt worden en op welke manier? Ieder marketingkanaal heeft zo zijn eigen mogelijkheden en wij willen op de beste manier binnen ieder marketingkanaal het beste voor u naar voren brengen. Door onze aanpak zijn we dus continue bezig om te vernieuwen en te gaan voor het optimale resultaat.

  Maar om u een indruk te geven wat we zoal doen voor klanten:

  • Betaald Adverteren met Google Adwords
  • Adverteren met Bing
  • Adverteren met Facebook
  • SEO optimalisatie
  • Linkbuilding
  • On Page optimalisatie
  • Viral sweep campagnes
  • E-mail marketing campagnes
  • Website optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
  • Growth Hacking
  • Content marketing
  • Copy hacking
  • Affiliate marketing
  • Webdevelopment

  Daarom helpen wij van Internet marketing Zutphen u graag met het realiseren van uw groei doelstellingen.

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan Smid

  Internet entrepreneur

   Wilt u persoonlijk advies voor uw website?

   Zoekwoord analyse

   Een zoekwoord analyse is noodzakelijk om relevante zoekvolumes voor uw product of dienst te analyseren.

   Magento & Lightspeed

   Heeft u een webshop en wilt u onze Internet marketing afnemen hebben ruime ervaring met Magento, Woocommerce en Lightspeed.

   Linkbuilding

   Jazeker linkbuilding is nog steeds belangrijk om beter organisch te kunnen ranken

   Content marketing

   Wellicht het belangrijkste onderwerp van succesvolle website een duidelijke strategie voor content marketing

   Call to action

   Wanneer potentiële klanten uw website bezoeken is het belangrijk dat de inhoud aanspoort tot interactie.

   Channel Stacking

   Meerdere marketing kanalen slim combineren? Dat kan met channel stacking.

   Online Marketing in