logo
SMIDIT / Online marketing bureau Arnhem

Online Marketing Bureau Arnhem

Met slimme online marketing een stap voor op uw concurrenten

Online marketing bureau Arnhem: Wanneer u online beter gevonden wilt worden met uw website of webwinkel is het belangrijk om ook de mogelijkheden van online marketing optimaal te benutten.

Wij van SMIDIT hebben ruime ervaring in het onderzoeken welke vorm van marketing het beste bij uw organisatie past. Kortom op maat advies en ondersteuning bij uw strategie voor meer bezoekers.

Wanneer je met je website of webwinkel bovenin de zoekresultaten van Google wilt verschijnen is de ondersteuning van Online marketing bureau Arnhem de moeite waard om te overwegen.

Tegenwoordig is het erg belangrijk dat online marketing wordt meegenomen als marketinginstrument voor uw organisatie. Het vakgebied is hierbij vaak specialistisch maar wanneer u op tijd aandacht besteed aan de online mogelijkheden voor uw organisatie kunt u hier ook nu nog een voorsprong maken op uw concurrenten.

Bedankt u zich eens hoeveel u nog investeert in de traditionele “papieren” wijze van marketing en besef dat nu al 98% van de Nederlandse consumenten en bedrijven online via Google raadplegen voordat zij een beslissing nemen. Kortom Internet is belangrijker dan ooit en u volstaat niet alleen meer door te investeren in een website maar nog meer in internet marketing.

Online marketing bureau Arnhem helpt u bij een betere vindbaarheid online en zal samen met u de verschillende online mogelijkheden  met u bespreken.

Doe een gratis website scan

Gratis website scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines, maar ook door bezoekers? Vraag dan hiernaast een website scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Gratis Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Google Adwords Adverteren

  Met Google Adwords kunt u zeer goede resultaten bereiken voor uw website of webwinkel. Wij helpen u graag met het opzetten van een effectieve campagne en indien gewenst ook op lokale bezoekers.

  SEO Optimalisatie

  Wilt u meer onbetaalde bezoekers en meer contact met uw bezoekers dan kunnen wij u op verschillende manieren met SEO optimalisatie. De investering verdient zichzelf snel terug.

  USA Motorreizen

  USA Motorreizen is een reisorganisatie voor exclusieve motorreizen naar Amerika. De organisatie had een aantal websites en hierbij een bestaande Google Adwords campagne als ook een Facebook pagina. Wij van SMID-IT zijn begonnen met een eerste nulmeting waarbij de bestaande resultaten zijn vastgelegd als startsituatie.

  De eerste stap was het optimaliseren van de Adwords campagnes waardoor met de helft van de maandelijkse uitgaven en al direct een verbetering merkbaar was. Meer bezoekers met minder budget en een betere conversie waren de resultaten van de tweede fase gevolgd door regulier onderhoud en het verder optimaliseren van de websites..

  Moodcaps

  Voor de bestaande webshop voor moodcaps uit Arnhem laarzen is aan SMID-IT gevraagd om de bezoekersaantallen te verbeteren. Wij hebben vanuit de bestaande website een aantal technische aspecten vanuit SEO optimalisatie aangepast waardoor er direct meer bezoekers naar de website zouden komen.

  Hierna hebben we de klant inzicht gegeven in verschillende aspecten van SEO optimalisatie teschnieken als webteksten schrijven, linkbuilding en sociale media waarmee ze hun posities online kunnen verbeteren.

  Juist omdat bedrijven vaak niet goed weten wat ze zelfstandig kunnen doen om online meer bezoekers helpen wij met advisering en training om dit vervolgens zelfstandig verder op te pakken.

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan Smid

  Internet entrepreneur

   Wilt u persoonlijk advies voor uw website?

   WordPress

   Wij bouwen websites in WordPress en wel omdat we hier goede resultaten mee kunnen bereiken voor uw groei.

   Magento & Lightspeed

   Magento & Lightspeed zijn twee toppers op het gebied van webshop software oplossingen die goed presteren.

   Mobiel gereed

   Omdat veel bezoekers ook via mobiel uw website bezoeken is het belangrijk dat deze responsive is.

   Professionele Hosting

   Hosting is een belangrijk onderdeel voor snelheid en veiligheid. Maar ook voor uw zoekresultaten in google.

   Call to action

   Wanneer potentiële klanten uw website bezoeken is het belangrijk dat de inhoud aanspoort tot interactie.

   Eenvoudig in onderhoud

   Regelmatig uw doelgroep op de hoogte blijven stellen over de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf is eenvoudig met een CMS.

   Online Marketing in