logo
Online Marketing Bureau Venlo

Online Marketing Bureau Venlo

SMIDIT / Online Marketing Bureau Venlo

Online Marketing Venlo

Met slimme online marketing een stap voor op uw concurrenten

Bent u op zoek naar een online marketing bureau in Venlo?
Dan bent u hier op de juiste URL! Wij helpen veel bedrijven met een betere online zichtbaarheid voor hun website of webshop. Zo krijgt u meer relevante bezoekers. Dagelijks zoeken veel potentiële klanten naar de services die u aan biedt. Het is nu nog de kunst om ze naar uw website te leiden. Daarvoor schakelt u ons in. Al 10 jaar lang zijn wij een online marketing bureau met een grote passie voor het helpen groeien van bedrijven via het internet.


Hoger in Google komen

We kunnen uw organisatie online helpen door het hoger te laten komen in Google via de onbetaalde (organische) resultaten. Zo zetten we zoekmachine optimalisering (SEO) in om de inhoud van uw website beter te laten matchen met de zoekopdrachten van potentiële klanten. Op deze manier zal Google uw website vaker laten zien in de zoekresultaten. Als u klanten wilt krijgen via Google is het nodig om op de eerste pagina van Google te verschijnen. Wij gaan dit mogelijk maken.

Naast het hoger komen in Google via zoekmachine optimalisatie (SEO) is ons online marketing bureau ook specialist in Google Adwords (SEA). Zo kunt u meteen op de korte scoren op commerciële zoektermen. We kijken samen naar het beschikbare budget en kunnen zo de mogelijke kosten per klik en per klant zien om zo te kijken naar uw mogelijke winstmarge. Het fijne hieraan is de overvloed aan data. Weg zijn de tijden waar marketing nog een groot zwart gat was waarin u onzeker bent van de opbrengsten. Wij maken het compleet overzichtelijk wat de ROI is van al uw Adwords campagnes. We passen dit ten alle tijden aan waar nodig.

We bieden een aanpak waarin we altijd kijken naar de data. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en spijkeren elke dag weer onze kennis bij. Met ons samenwerken betekent een nuchtere aanpak, maar wel met precieze, meetbare doelstellingen. Alles wordt continu gemonitord en onze beslissingen worden altijd gemaakt op basis van uw doelgroep en de data die we hieruit krijgen.

 

Online Marketing Bureau SMIDIT inhuren?
Doe eerst een website scan! We werpen vrijblijvend een blik op uw website. Hieronder vindt u het contactformulier voor een gratis website scan. Zo laten we u eerst zien uit welk hout we gesneden zijn, alvorens u met ons in zee gaat.

Doe een gratis website scan

Gratis website scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines, maar ook door bezoekers? Vraag dan hiernaast een website scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Gratis Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Hoe pakken wij het aan?

  In eerste instantie zullen wij uw wensen telefonisch doornemen en alle details zorgvuldig bespreken. Naast eventuele aanvullende informatie die noodzakelijk kan zijn om uw wensen helemaal compleet te maken kan er zelfs nog een vervolgafspraak worden gemaakt om opnieuw telefonisch alle zaken af te stemmen.

  Wanneer we een compleet beeld hebben zullen we een Gratis analyse maken van uw wensen die naar voren zijn gekomen. Hierbij zullen wij ook onze expertise vanuit de verschillende internet marketing kanalen toepassen.

  Om dit alles meer concreet te maken worden de resultaten in een plan van aanpak uitgewerkt inclusief strategie en kosten. Afhankelijk van uw vraag zullen we dit op locatie presenteren.

  Na goedkeuring van de opdracht kunnen we gaan starten met het project en zullen we uw business laten groeien met onze aanpak.

  Welke mogelijkheden zijn er?

  Vanuit de praktijk merken wij dat bedrijven graag meer willen weten welke vormen van internet marketing er nu eigenlijk zijn. Wij van Internet marketing Venlo zullen alleen die marketing kanalen gebruiken die ook daadwerkelijk passen bij uw doelstellingen. Geen valse beloften dus maar realistisch en dan altijd nog op een dusdanige manier ingezet dat we altijd snel kunnen anticiperen op de eerste resultaten.

  Maar om u een indruk te geven wat we zoal doen voor klanten:

  • Adverteren met Google Adwords
  • Adverteren met Bing
  • Adverteren met Facebook
  • SEO optimalisatie
  • Linkbuilding
  • On Page optimalisatie
  • Viral sweep campagnes
  • E-mail marketing campagnes
  • Website optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
  • Growth Hacking
  • Content marketing
  • Webdevelopment

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan Smid

  Internet entrepreneur

   Wilt u persoonlijk advies voor uw website?

   Zoekwoord analyse

   Een zoekwoord analyse is noodzakelijk om relevante zoekvolumes voor uw product of dienst te analyseren.

   Magento & Lightspeed

   Heeft u een webshop en wilt u onze Internet marketing afnemen hebben ruime ervaring met Magento, Woocommerce en Lightspeed.

   Linkbuilding

   Jazeker linkbuilding is nog steeds belangrijk om beter organisch te kunnen ranken

   Content marketing

   Wellicht het belangrijkste onderwerp van succesvolle website een duidelijke strategie voor content marketing

   Call to action

   Wanneer potentiële klanten uw website bezoeken is het belangrijk dat de inhoud aanspoort tot interactie.

   Channel Stacking

   Meerdere marketing kanalen slim combineren? Dat kan met channel stacking.

   Wilt u weten hoe u met uw huidige website scoort?