logo
Online Marketing Didam

Online Marketing Didam

SMIDIT / Online Marketing Didam

Online marketing Didam als partner voor online groei

Wij helpen bedrijven online te groeien

Uw online marketing uitbesteden in Didam? Dan bent u hier bij de juiste URL. Wij zijn al 10 jaar actief met passie, professionaliteit en trots in de regio Liemers. Uw zichtbaarheid vergroten wordt steeds belangrijker. Het blijkt dat de meeste mensen niet verder kijken dan de eerste pagina van de Google-zoekresultaten. Staat u niet op de eerste pagina? Dan ligt er geld op de tafel voor uw organisatie.

Tegenwoordig komt u op de eerste pagina door uw klant voorop te stellen en deze nog beter van dienst te zijn. We willen niet alleen voor meer bezoekers zorgen, we willen ook dat meer bezoekers worden omgezet tot klanten via uw website. Online marketing moet op een creatieve manier worden ingezet om dit te bereiken. Onze expertise bevat zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEO), conversie optimalisatie, Facebook advertising, e-mail marketing en content marketing. Deze online marketing kanalen kunnen ook gecombineerd worden. Voor elk bedrijf is een andere benadering nodig. Dit maakt het elke keer weer een nieuwe uitdaging waar wij met volle teugen van genieten.

Met Online marketing in Didam behaalt u het gewenste resultaat

Wij geloven in een aanpak waarbij we alleen gaan voor resultaat voor uw organisatie. We noemen deze aanpak ook wel “Lean Marketing” en passen deze al succesvol toe bij verschillende bedrijven. De basis voor de aanpak ligt in het feit dat we ons alleen focussen op meetbare doelstellingen. Elk onderdeel van online marketing wordt hiermee opgezet en specifiek gemaakt. De reden dat we dit zo doen heeft alles te maken met het resultaat die we voor uw organisatie willen bereiken. U investeert dus altijd bij “Online marketing Didam” wanneer dit voor u ook daadwerkelijk iets gaat opleveren. En werkt iets niet dan weet u vroegtijdig ook dat u hier niet verder in moet blijven investeren. Door deze aanpak zijn wij dus ook erg resultaatgericht en meten we alles exact. Elke onderdeel van de marketing wordt continue gemonitord op resultaat.

Waterdichte online marketing strategie
Samen met u willen we een online marketing strategie bedenken die waterdicht is. Een strategie die aangesloten is op uw organisatie en vooral – uw klanten. Online marketing kan alleen een grote rol spelen als het op de juiste manier wordt ingezet en wordt versterkt door uw andere online marketing inspanningen. Met een datagedreven aanpak berust op feiten zullen we al het laaghangend fruit analyseren om zowel op de korte als op de lange termijn resultaat te boeken.

Vraag een vrijblijvende website scan aan
Benieuwd naar wat het laaghangende fruit is voor uw organisatie? U kunt hieronder een gratis website scan aanvragen. Wij werpen een kritische blik op uw website en komen vervolgens met een document vol met uitvoerbare tips op maat gemaakt voor uw website.

Doe een gratis website scan

Gratis website scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines, maar ook door bezoekers? Vraag dan hiernaast een website scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Gratis Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Hoe pakken wij het aan?

  Alles begint bij ons met een telefonisch of persoonlijk interview. Het is belangrijk om hierbij een goed inzicht te hebben in de vraag van de klant als ook de activiteiten die tot dan toe zijn uitgevoerd.

  Omdat we vanuit onze kennis binnen het team graag uw doelstellingen centraal stellen zullen we deze concreter gaan uitwerken en bovendien al de eerste scenario’s voor succes doornemen

  Uiteindelijk zullen we dit alles beschrijven en aan u presenteren.

  Indien u verder met ons gaat zullen wij de projectomgeving inrichten en de besproken doelstellingen gaan realiseren. Internet marketing Didam gaat uw business laten groeien!

  Welke mogelijkheden zijn er?

  Natuurlijk zijn er ook vaak concrete vragen waarbij er niet altijd een uitgebreide analyse noodzakelijk is. Voor Internet marketing Apeldoorn is er altijd een directe aanpak mogelijk indien er al concrete voorbeelden zijn dat iets heeft gewerkt. Wel blijven we natuurlijk attent op de resultaten van onze inspanningen en zullen we dit ook altijd direct terugkoppelen.

  Maar om u een indruk te geven wat we zoal doen voor klanten:

  • Betaald Adverteren met Google Adwords
  • Adverteren met Bing
  • Adverteren met Facebook
  • SEO optimalisatie
  • Linkbuilding
  • On Page optimalisatie
  • Viral sweep campagnes
  • E-mail marketing campagnes
  • Website optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
  • Growth Hacking
  • Content marketing
  • Copy hacking
  • Affiliate marketing
  • Webdevelopment

  Daarom helpen wij van Online Marketing Didam u graag met het realiseren van uw groei doelstellingen.

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan Smid

  Internet entrepreneur

   Wilt u persoonlijk advies voor uw website?

   Zoekwoord analyse

   Een zoekwoord analyse is noodzakelijk om relevante zoekvolumes voor uw product of dienst te analyseren.

   Magento & Lightspeed

   Heeft u een webshop en wilt u onze Internet marketing afnemen hebben ruime ervaring met Magento, Woocommerce en Lightspeed.

   Linkbuilding

   Jazeker linkbuilding is nog steeds belangrijk om beter organisch te kunnen ranken

   Content marketing

   Wellicht het belangrijkste onderwerp van succesvolle website een duidelijke strategie voor content marketing

   Call to action

   Wanneer potentiële klanten uw website bezoeken is het belangrijk dat de inhoud aanspoort tot interactie.

   Channel Stacking

   Meerdere marketing kanalen slim combineren? Dat kan met channel stacking.

   Online Marketing in