logo
Online marketing bureau Zevenaar

Online marketing bureau Zevenaar

SMIDIT / Online marketing bureau Zevenaar

Online Marketing Bureau Zevenaar

Met slimme online marketing een stap voor op uw concurrenten

Op zoek naar een internet marketing bureau in Zevenaar? U wilt online beter gevonden worden met uw website of webwinkel. Dagelijks zoeken veel potentiële klanten in de regio naar uw diensten. U heeft misschien een fris uitziende website, maar dat betekent niet dat potentiële klanten op uw website komen. Google bepaalt of uw website wordt voorgeschoteld of niet. Google bepaalt of uw website relevant genoeg is en of de inhoud van uw website wel overeenkomt met de zoekopdracht van de potentiële klant. Zonder actief te werken aan uw online marketing is uw website slechts een visitekaartje. Wij willen uw website omzetten in een lead generator en klantmagneet.

 

Wij willen het voor iedereen zo inzichtelijk mogelijk maken hoe dit te werk gaat en helpen al meer dan vijf jaar het MKB in de regio. We zetten voornamelijk (maar niet uitsluitend) zoekmachine marketing (SEO) en Google Adwords (SEA) in om uw bedrijf te laten groeien. Ons doel is niet simpelweg meer bezoekers naar uw website, maar het binnenhalen van betalende bezoekers. Zo wordt het écht nuttig om hoger te komen in Google. Onze online marketing diensten zijn gefocust op resultaat. Dit doen we door ons aan te passen in dit kennisdomein vol met continue ontwikkelingen, maar ook door nuchter te blijven. Door te blijven doen wat daadwerkelijk werkt en wat we geleerd hebben uit meer dan tien jaar ervaring.

Online Marketing met resultaat

Wij bieden u een aanpak waarin wij alleen gaan voor het resultaat van uw organisatie. Dit doen we door flexibel te blijven en constant terug te kijken naar wat heeft gewerkt. Elke organisatie is anders en elke keer is het weer een nieuwe case. We geloven in een aanpak op maat voor uw doelgroep. Het enige constante is een focus op meetbare doelstellingen. Elk onderdeel van uw marketing wordt continu gemonitord op resultaat. De tijden van marketinguitgaven waarmee u niet weet of het effect heeft gehad op uw verkopen zijn voorbij. Dit maakt ons online marketing bureau uniek.

 

Uw online marketing uitbesteden?

Laat eerst uw website analyseren. Dan laten we met plezier zien wat we voor u kunnen betekenen. Zo weet u waarmee u in de boot gaat. Vraag hieronder gratis een website scan aan.

Doe een gratis website scan

Gratis website scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines, maar ook door bezoekers? Vraag dan hiernaast een website scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Gratis Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Google Adwords Adverteren

  Met Google Adwords kunt u zeer goede resultaten bereiken voor uw website of webwinkel. Wij helpen u graag met het opzetten van een effectieve campagne en indien gewenst ook op lokale bezoekers.

  SEO Optimalisatie

  Wilt u meer onbetaalde bezoekers en meer contact met uw bezoekers dan kunnen wij u op verschillende manieren met SEO optimalisatie. De investering verdient zichzelf snel terug.

  Een chatbot inzetten

  Een chatbot laten maken om klantvragen geautomatiseerd te beantwoorden. Nieuwe leads binnen halen en kwalificeren op een unieke manier. Je concurrenten maken hier nog geen gebruik van. Wees ze een stap voor.

  USA Motorreizen

  USA Motorreizen is een reisorganisatie voor exclusieve motorreizen naar Amerika. De organisatie had een aantal websites en hierbij een bestaande Google Adwords campagne als ook een Facebook pagina. Wij van SMID-IT zijn begonnen met een eerste nulmeting waarbij de bestaande resultaten zijn vastgelegd als startsituatie.

  De eerste stap was het optimaliseren van de Adwords campagnes waardoor met de helft van de maandelijkse uitgaven en al direct een verbetering merkbaar was. Meer bezoekers met minder budget en een betere conversie waren de resultaten van de tweede fase gevolgd door regulier onderhoud en het verder optimaliseren van de websites..

  Moodcaps

  Voor de bestaande webshop voor moodcaps uit Arnhem laarzen is aan SMID-IT gevraagd om de bezoekersaantallen te verbeteren. Wij hebben vanuit de bestaande website een aantal technische aspecten vanuit SEO optimalisatie aangepast waardoor er direct meer bezoekers naar de website zouden komen.

  Hierna hebben we de klant inzicht gegeven in verschillende aspecten van SEO optimalisatie teschnieken als webteksten schrijven, linkbuilding en sociale media waarmee ze hun posities online kunnen verbeteren.

  Juist omdat bedrijven vaak niet goed weten wat ze zelfstandig kunnen doen om online meer bezoekers helpen wij met advisering en training om dit vervolgens zelfstandig verder op te pakken.

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan Smid

  Internet entrepreneur

   Wilt u persoonlijk advies voor uw website?

   WordPress

   Wij bouwen websites in WordPress en wel omdat we hier goede resultaten mee kunnen bereiken voor uw groei.

   Magento & Lightspeed

   Magento & Lightspeed zijn twee toppers op het gebied van webshop software oplossingen die goed presteren.

   Mobiel gereed

   Omdat veel bezoekers ook via mobiel uw website bezoeken is het belangrijk dat deze responsive is.

   Professionele Hosting

   Hosting is een belangrijk onderdeel voor snelheid en veiligheid. Maar ook voor uw zoekresultaten in google.

   Call to action

   Wanneer potentiële klanten uw website bezoeken is het belangrijk dat de inhoud aanspoort tot interactie.

   Eenvoudig in onderhoud

   Regelmatig uw doelgroep op de hoogte blijven stellen over de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf is eenvoudig met een CMS.

   Online Marketing in