logo
SEO teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven

Schrijf slimmer voor je doelgroep
SMIDIT / SEO teksten laten schrijven

SEO-teksten laten schrijven

Wilt u ook hoger scoren in Google? Wij schrijven SEO-teksten voor uw website of webwinkel.

SEO teksten laten schrijven die je website optimaal laten ranken in zoekmachines als Google. Natuurlijk willen we allemaal op de 1e pagina staan en ook nog zo snel mogelijk en met een groots resultaat. Maar welke doelgroep spreken we nu eigenlijk aan en wat gaat deze doen bij een bezoek aan onze website? SEO teksten zijn teksten die gericht zijn op de doelgroep die daadwerkelijk geïnteresseerd is in uw product of oplossing. Door op een slimme manier gebruik te maken van informatie over je doelgroep kunnen wij uw teksten nog beter op maat schrijven.

Bedenk of analyseer maar eens hoeveel bezoekers er nu eigenlijk op uw website komen maar deze ook weer vroegtijdig verlaten. Zijn dit er te veel? Hoe goed speelt u nu eigenlijk met uw seo teksten in op de werkelijke behoefte van uw doelgroep? Weet u eigenlijk al voor welke argumenten ze gevoelig zijn en hoe u dit kunt stimuleren?

Precies: SEO teksten schrijven is een vak apart en bovenal moeten deze goed lezen, pakkend zijn maar vooral ook verleidend.

Doe een gratis webteksten scan

Gratis website scan

Wilt u weten of uw website teksten beter kunnen scoren? Welke verbeteringen u zou kunnen doorvoeren om nog beter uw doelgroep aan te spreken?

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw webteksten te verbeteren.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Hoe beginnen wij met SEO schrijven?

  Wanneer wij voor onze opdrachtgevers SEO teksten gaan schrijven zullen wij altijd de behoefte van uw doelgroep analyseren. Wie is de doelgroep en wat zijn de achterliggende behoeftes die naar verkoopargumenten kunnen worden uitgewerkt. Natuurlijk doen wij hiervoor onderzoek en gebruiken we online hulpmiddelen om meer te weten te komen over uw doelgroep en hun activiteiten.

  Naast werkelijke harde data over gebruik van zoekwoorden combineren we dit vooral op het koopgedrag van uw doelgroep. Welke zoekwoorden worden nu daadwerkelijk zinvol gebruikt voor uw product of dienst en hoeveel concurrentie is er dan eigenlijk. Welke zoekwoorden zullen eerder tot een contact komen dan andere zoektermen. Bovendien analyseren we uitvoerig belangrijke relevante onderwerpen die ervoor zorgen dat de doelgroep ook tot actie wordt aangezet.

  SEO-teksten schrijven is wervend schrijven voor uw doelgroep met meer kennis door analyse voor betere resultaten.

  Zoekwoord, – en concurrentieanalyse

  Wanneer we de doelgroep zullen gaan analyseren focussen we ons in eerste instantie op onderwerpen die de juiste doelgroep zal aanspreken. Deze onderwerpen of beter content topics zullen dan vooral van heel veel zoektermen worden voorzien zoals deze doelgroep online zoekt. Ook hier moet veel data worden geanalyseerd en met behulp van Ahrefs en Majestic zullen wij direct kunnen zien welke zoekwoorden er maandelijks worden gebruikt online. Ook kijken we met dezelfde tools naar uw concurrenten en waar deze voor ranken.

  Clusteren van de zoektermen

  Vaak komen er duizenden zoektermen naar voren en om deze op een goede manier te clusteren gebruiken wij een AI-tool. Met deze slimme tool kan in een paar uur een complete content strategie worden gegenereerd voor de komende jaren. Alle zoektermen worden omgezet naar te schrijven pagina’s en het schrijven van de teksten kan nu plaatsvinden.

  Schrijven, heel veel schrijven

  De vervolgstrategie is voor veel bezoekers heel veel schrijven. Natuurlijk bepalen we altijd met de klant op welke manier de teksten moeten worden geschreven maar ook hier bereiken we erg goede resultaten als dit op regelmatige basis gebeurd. Wanneer ook de content hier goed geplaatst wordt en er aan eenvoudige SEO basis principes wordt gehouden is het resultaat verbluffend door gewoon regelmatig te schrijven.

  Welke mogelijkheden zijn er nog meer?

  Maar natuurlijk zijn er meer mogelijkheden voor het schrijven van goede content:

  • Want op welke manier schrijft u nu informatieve nieuwsartikelen voor uw doelgroep?
  • Heeft u regelmatig een nieuwsbrief waar wervend schrijven ook meer resultaat kan brengen?
  • Wist u dat u ook specifiek voor uw regio kunt schrijven?
  • Hoe kan het schrijven van specifieke landingspagina’s voor meer bezoekers zorgen?

  Kortom goede content en goede SEO-teksten laten schrijven is de basis voor succes van uw website of webwinkel.

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan Smid

  Internet entrepreneur

   Wilt u persoonlijk advies voor uw website?