logo

Domain Authority

Bescherm uw kostbare online reputatie

Wanneer u deze pagina bezoekt is de kans groot dat wij u een review hebben toegestuurd over de Domain Authority van uw website. Deze autoriteitswaarde is als het ware een cijfer voor de betrouwbaarheid en de reputatie van uw site. Dit cijfer wordt hoofdzakelijk gebaseerd op de links die naar uw website verwijzen. Hoe hoger de Domain Authority, hoe hoger in de zoekresultaten.

Heeft u alles gedaan aan authentieke, heldere en uitgebreide content en heeft u een gebruiksvriendelijke website die voldoet aan de eisen van Google, maar blijft u achter in ranking? Dan heeft u waarschijnlijk te weinig links of spammy backlinks die uw domain authority neerhalen.

Op deze pagina gaan wij dieper in op de gegevens die u in de review van ons heeft ontvangen en hoe u uw domain authority kunt verhogen. Welke autoriteit heeft u op dit moment en is deze goed of slecht? In welk segment heeft u autoriteit opgebouwd en komt dit ook overeen met uw business? Zijn er slechte backlinks en zo ja welke zijn dit en hoe kan u ervan af komen?

Hieronder leggen wij het u haarfijn uit.

ss

Heeft u nog geen review ontvangen?

Heeft u geen review van ons ontvangen, dan kunt u deze gratis aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur gratis een analyse van uw domain authority en weet u snel hoe de vlag erbij hangt!

  Wat betekent trust, citation en topical flow genoemd in de review?

  Ten eerste laat het rapport een cijfer zien op een schaal van 0 naar 100 voor de trust flow. De Trust Flow is een belangrijke indicator of uw website veilig is. Hoe hoger de score des te beter. Gemiddeld genomen ligt de score tussen de 20 – 40. De tweede score is de Citation Flow die opnieuw tussen de 0 – 100 kan liggen en aangeeft hoeveel externe links er in de afgelopen tijd naar uw website verwijzen. Deze score zal ook gemiddeld tussen de 20 – 40 liggen afhankelijk van het aantal externe links die naar uw website verwijzen. Tot slot heb je nog de Topical Trust Flow, een cijfer van 0 tot 100 die aangeeft in welke branche u de meeste autoriteit heeft.

  Een hoge domain authority is goud waard

  Hoe hoger de cijfers van de flows, hoe beter de reputatie van uw website! En als u een goede reputatie hebt, wil iedereen vriendjes met je worden. Zo werkt dat dus ook op internet. Een backlink is eigenlijk een aanbeveling. Is deze afkomstig van een goede en betrouwbare bron, dan heeft dat dus toegevoegde waarde voor uw site. En hoe hoger de autoriteitswaarde van de backlink zelf, hoe beter voor úw site!

  Links van betrouwbare websites (trust flow), het aantal verwijzingen (citation flow) én de autoriteit die u in uw eigen branche heeft opgebouwd (topical trust flow) bepalen samen uw domain authority.

  Heeft u daar zelf invloed op? Jazeker! En hoe beïnvloedt u die cijfers dan? Dat gaan we u nu vertellen!

  Wilt u direct door ons uw Domein Autoriteit laten herstellen?

  Spammy links verpesten uw reputatie!

  Velen zijn niet op de hoogte van de waarde van hun autoriteitsscore. Maar juist deze score kan het verschil maken, zeker als u zich in een zwaar beconcurrerende markt bevindt. Is de score van uw trustflow laag en die van de citation flow hoog, dan heeft u spammy links. Deze kunnen uit onverwachte hoek komen, zoals bijvoorbeeld van een website van uw sportclub. Deze links hebben zelf weinig of geen autoriteit en halen uw score naar beneden. Een backlink kan dus zeker negatieve invloed op uw website uitoefenen. Plaats nooit zomaar een backlink, zelf niet als vriendendienst, voor u ervan verzekerd bent dat deze uw website of webshop niet schaadt. Weiger links met spam, links van lage kwaliteit of uit een andere branche en verwijder kunstmatige links.

  Overigens worden momenteel vaker dan u denkt door concurrenten spammy links naar websites van concurrenten aangemaakt. We noemen dit fenomeen ook wel “Negative SEO”, een trend die vraagt om uw aandacht.
  Bij onze review hebben wij u een overzicht van uw backlinks gestuurd. Check ze zo snel mogelijk en get rid of de backlinks die uw trustflow verzieken!

  Bent u wel een autoriteit in uw eigen branche?

  Een beveiligingsbedrijf dat een topical trust flow heeft in de sportbranche… Dit soort bevindingen komen vaker voor dan u denkt. Met een mooie link van uw favoriete voetbalclub uit de eredivisie of wat links van uw sportschool of uw golfclub kan dat zo maar eens gebeuren. U begrijpt dat dit bijzonder slecht is voor uw vindbaarheid. Wees dus alert op het plaatsen van backlinks en bewaak uw reputatie!

  Review gratis ontvangen?

  Robert-Jan Smid

  Internet marketeer

  Wilt u ook graag weten hoe uw domain authority ervoor staat van uw website of webshop? Vraag hem hieronder aan en u heeft hem in no time in uw mailbox!

   Autoriteit

   is meer bezoekers

   en meer omzet

   Wat moet u doen om uw reputatie te herstellen?

   Spammy links afmelden

   Wij hebben in onze review een overzicht van uw backlinks opgenomen. U herkent de spammy links door bij de verhouding tussen de trust en citation flow de factor 1 op 4 toe te passen. Voorbeeld: een backlink heeft een trustflow van 1 en een citation flow van 8. Of een backlink heeft een trustflow van 8 en een citation flow van 40. In beide gevallen adviseren wij u deze backlinks af te melden bij de zoekmachines van Google en Bing.

   Terugkeren naar uw eigen branche

   Wanneer de topical trust flow een branche aangeeft waarin u zelf niet actief bent, dan is er echt werk aan de winkel. U zult ervoor moeten zorgen dat er veel betrouwbare links met een hoge trustwaarde worden aangemaakt vanuit de branche waarin u autoriteit wilt zijn. We noemen deze activiteit linkbuilding.

   Wat kunnen wij voor u doen?

   De procedure die u moet doorlopen om uw reputatie te herstellen en uw domain authority te laten stijgen kost tijd en dus geld! Wilt u het aan ons uitbesteden dan bent u snel van uw reputatieverziekers af en landt u weer veilig op eigen bodem in uw eigen branche.

   Aantrekkelijke opruimactie

   Met deze actie melden wij uw slechte links af bij Google en Bing. Deze grondige opruimactie kost u eenmalig € 150,-. Hiervoor hebben wij toegang tot uw Google Search Console en uw Bing Webmasters account nodig. Bovendien ontvangt u direct van ons 3 unieke artikelen van 300 woorden met 6 backlinks die uw ranking wel zullen helpen.

   Veilig linkbuilden

   Omdat goede links op een natuurlijke wijze moeten worden aangemaakt zullen wij iedere maand verschillende soorten backlinks aanmaken op goede autoriteit websites in uw marktsegment. Dit doen wij onder andere door het schrijven van authentieke artikelen en/of plaatsen de links op startpagina’s en dochters in eigen beheer. Alle backlinks zullen een boost geven naar uw website. Bekijk de pakketten hiernaast.

   google partner

   Onze pakketten

   Wanneer u ondersteuning nodig heeft om uw online domein autoriteit te verbeteren kunt u hieronder kiezen voor een geschikt pakket.

   • 150 /Eenmalig
   • Opruimactie
    • Alle spammy backlinks opruimen
    • Google Search Console of Bing Webmasters account aanmaken
    • Overzicht van afgemelde links
    • Schrijven van 3 artikelen 300 woorden
    • 6 Backlinks met juiste Trust en Citation Flow
   • Bestellen
   • 150 /Per maand
   • Silver plan
    • SEO Analyse
    • Zoekwoordanalyse
    • Schrijven van 30 unieke artikelen in 6 maand
    • 60 backlinks in 6 maand
    • Maximaal 3 zoektermen
    • Maandelijks overzicht van de rankings
    • Contractduur 6 maand
    • Opzegtermijn 1 maand
   • Bestellen
   • 300 /Per maand
   • Gold Plan
    • SEO Analyse
    • Zoekwoordanalyse
    • Schrijven van 60 unieke artikelen in 6 maand
    • 120 backlinks in 6 maand
    • Meer dan 3 zoektermen
    • One-page SEO optimalisatie
    • Maandelijks overzicht van de rankings
    • Contractduur 6 maand
    • Opzegtermijn 1 maand
   • Bestellen