logo
Webdevelopment

Webdevelopment

Met zekerheid meer resultaat voor uw website of webshop
SMIDIT / Webdevelopment

Webdevelopment

Een website of webwinkel laten maken?

Het is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld om een website te maken. Natuurlijk het moet er goed uitzien en de klant moet de website zelfstandig kunnen onderhouden. Maar voor veel ondernemers is het belang van een winstgevende website waarmee je online serieus wordt genomen nog veel belangrijker. Dat werkt alleen als u uw website dusdanig heeft ingericht dat bezoekers worden geprikkeld om tot actie over te gaan. En dat gaat niet vanzelf!

Wanneer u overigens een webwinkel wilt laten maken bent u bij ons ook aan het goede adres. Omdat het genereren van omzet en internet marketing hier als vanzelfsprekende onderwerpen zijn vallen onze diensten hier direct op zijn plek. Naast een goed design zullen we ons vooral richten bij de ontwikkeling op de interactie en de conversie in combinatie met de juiste technologie.

Wilt u een website of webwinkel die daadwerkelijk ook omzet genereert? Dan moet u beslist bij SMIDIT zijn. Wij helpen u graag om ook online nog succesvoller te worden.

webdevelopment

Doe een gratis website scan

Gratis website scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines, maar ook door bezoekers? Vraag dan hiernaast een website scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Een professioneel webdesign

  Een website met een professioneel design is een visitekaartje voor uw bedrijf. Wanneer de website een sterke uitstraling heeft zal dit zeker meewerken aan uw online succes. Maar hoe mooi uw visitekaartje ook is, uiteindelijk wilt u er ook winst uit genereren. Dat vraagt om specifieke technieken die ervoor zorgen dat uw klanten getriggerd worden tot actie over te gaan. Slim gebruik van call-to-action mogelijkheden op strategische plekken zorgen voor een hogere conversie. Maar er is meer, veel meer! En daar kunnen wij u alles over vertellen

  Mobiel gebruik

  Anno 2016 is het mobiele gebruik opnieuw sterk toegenomen. De kans dat uw website bezocht wordt vanaf een mobiele toestel, iPad of tablet is vrij groot. Ook zoekmachines hechten veel waarde aan een website die voor mobiele bezoekers volledig geschikt is gemaakt. Wij van SMIDIT maken alleen maar responsive websites die hier volledig op zijn afgestemd. Bovendien zorgen wij ervoor dat de website hierbij ook nog sneller is dan de gemiddelde website door gebruik te maken van speciale hosting.

  Een webwinkel online

  Een webwinkel opzetten is tegenwoordig op veel manieren te doen. Wij van SMIDIT werken alleen met Magento en Lightspeed. De keuze voor deze webshop oplossingen hebben wij gemaakt omdat hier de beste online resultaten mee zijn te realiseren. Het ontwikkelen van een webwinkel is een ding, de vindbaarheid en het succes een andere!. Op jaarbasis is minimaal het drievoudige van de ontwikkelkosten noodzakelijk om online succesvol te worden met een webwinkel. Denk hierbij aan betaald adverteren, content marketing, customer activation, e-mail marketing, vergelijkingswebsites en/of affiliate marketing. Bij SMIDIT kunnen wij u adviseren bij het kiezen van de juiste marketingmix en de groei in gang zetten.

  Online gevonden worden

  Of u nu kiest voor een nieuwe website of een webwinkel u zult alleen nieuwe klanten vinden als u ook online goed gevonden wordt. Een website is een effectief marketing instrument die met een goede opzet uw bedrijf succesvoller zal maken. Momenteel wordt er door 94% van alle internetbezoekers regelmatig gebruik gemaakt van zoekmachines als google. Uw potentiële klanten zijn hierbij zeker niet de uitzondering en dus is het belangrijk om ook hoog in de zoekmachines te verschijnen. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat u een professionele website heeft waarmee dit valt te realiseren. Wij van SMIDIT bouwen uw website of webwinkel dan ook alleen maar als onze echte expertise, de online marketing, op reguliere basis wordt uitgevoerd. Wilt u alleen een site maar geen gebruik maken van deze diensten zijn wij niet de juiste partner.

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan

  Internet Specialisten

   WILT U PERSOONLIJK ADVIES VOOR UW WEBSITE?

   WordPress

   Wij bouwen websites in WordPress en wel omdat we hier goede resultaten mee kunnen bereiken voor uw groei.

   Magento & Lightspeed

   Magento & Lightspeed zijn twee toppers op het gebied van webshop software oplossingen die goed presteren.

   Mobiel gereed

   Omdat veel bezoekers ook via mobiel uw website bezoeken is het belangrijk dat deze responsive is.

   Professionele Hosting

   Hosting is een belangrijk onderdeel voor snelheid en veiligheid. Maar ook voor uw zoekresultaten in google.

   Call to action

   Wanneer potentiële klanten uw website bezoeken is het belangrijk dat de inhoud aanspoort tot interactie.

   Eenvoudig in onderhoud

   Regelmatig uw doelgroep op de hoogte blijven stellen over de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf is eenvoudig met een CMS.

   Wilt u weten hoe u met uw huidige website scoort?