logo
Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Meer relevante website bezoekers voor meer omzet
SMIDIT / Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Beter online gevonden worden

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is eenn van de belangrijkste vormen van online acquisitie met een website. SEO is het continu optimaliseren van je website met als doel beter vindbaar te worden in de onbetaalde zoekresultaten (ook wel organische zoekresultaten genoemd) van zoekmachines als Google, Bing of Yahoo. Voor Nederland is overigens Google met ruim 94% de meest gebruikte zoekmachine. Google zal uw website op ruim 200 verschillende factoren dagelijks beoordelen om uiteindelijk een ranking te geven voor zoektermen die binnen uw website worden gebruikt. Op basis van de relevantie van de door u gebruikte zoektermen wordt uw website goed of niet goed gevonden.

Als bedrijf investeren in zoekmachine optimalisatie is blijvend en zal ervoor zorgen dat uw online zichtbaarheid enorm wordt vergroot. Vergeet niet dat een potentiële klant met een behoefte aan meer informatie u wel of niet online zal vinden. SEO optimalisatie is door zijn complexiteit en continu veranderende algoritmen van zoekmachines voor bedrijven een lastig gebied. Wij van SMIDIT zijn juist gespecialiseerd in SEO en internet marketing. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet.

Zoekmachine optimalisatie

Doe een gratis website scan

Gratis website scan

Wilt u weten hoe uw website of webshop online scoort? Of uw site optimaal gevonden wordt door zoekmachines, maar ook door bezoekers? Vraag dan hiernaast een website scan aan en ontdek waar u kansen laat liggen.

Wij geven u vrijblijvend advies om de kwaliteit van uw online activiteiten te verbeteren.

  Gratis Interview

  Tijdens het gratis telefonische interview zullen we uw wensen inventariseren.

  Gratis Analyse

  Vanuit onze expertisegebieden zullen we uw vraag zorgvuldig analyseren.

  Rapportage & Strategie

  Ons advies wordt beschreven in een plan van aanpak en bevat een sterke strategie.

  Start Project

  Zodra het plan is goedgekeurd en de afspraken vastliggen gaat het project van start.

  Projecten van SMIDIT

  JA, IK WIL ONLINE SUCCES
  contact opnemen

  Zoekwoord analyse

  Wanneer wij voor een klant SEO optimalisatie uitvoeren voor een website beginnen wij altijd met een website scan. Deze website scan geeft inzicht in verbeterpunten en deze zijn vaak technisch van aard. Enkele aspecten zijn correcte techniek, foutmeldingen in code, snelheid, veiligheid, on-page SEOmeta data, backlinks etc.

  Bij de zoekwoordanalyse zullen we vooral gaan kijken waar de website zijn rankings kan gaan verbeteren. Welke zoekwoorden zijn nu relevant voor de organisatie en wat is de concurrentie en waar liggen kansen. Naast een goede strategie voor content marketing is het ook belangrijk te weten waar snel resultaat kan worden bereikt. Ook het vindbaar zijn in een specifieke regio of plaats zijn onderwerpen die tijdens de zoekwoordanalyse inzichtelijk wordt gemaakt. Bovendien is deze analyse de basis voor een goede Google Adwords campagne.

  Content is King

  Wat niet vergeten mag worden is dat SEO optimalisatie echt niet van technische aard alleen is. Het gaat vaak om de kwaliteit van de website teksten. Hoe informatief en relevant is deze informatie en hoe ervaren de bezoekers dit. Wanneer je dus investeert in goede content op aandachtsgebieden vanuit de zoekwoordanalyse zul je doelgericht kunnen werken aan meer bezoekers.

  Linkbuilding

  Binnen de SEO optimalisatie is linkbuilding nog steeds een zeer belangrijk onderdeel waarmee je website nog beter gevonden kan worden. Linkbuilden bestaat uit het verbeteren van je interne als externe linkstructuur van de website. Bij de interne linkstructuur zal er o.a. gekeken worden naar de menustructuur, verwijzingen naar andere pagina’s, canonical links, uitgaande links en gebruik van anchor teksten.  De externe linkbuilding is het meest complex en ook meest belangrijk. Deze vorm van linkbuilding zal ervoor zorgen dat uw website op soortgelijke websites met een goede reputatie wordt vermeld. We gebruiken hiervoor verschillende soorten websites en zetten een speciale “outreach” campagne op om website eigenaren te benaderen uw website op te nemen. Ook gastbloggen, persberichten, advertorials, startpagina’s en social bookmarking zijn soorten van sites welke wij benaderen. Dit alles noemen we ook wel een afwisselend linkprofiel en is goed om voor specifieke zoekwoorden beter vindbaar te worden.

  Waarom uitbesteden?

  Er zijn verschillende redenen om SEO optimalisatie uit te besteden. Ten eerste is de kennis die nodig is om verbeteringen door te voeren vrij specifiek en niet voor iedereen even duidelijk. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar bovendien snel op, wat vraagt om een constante uitbreiding van kennis. Lastig als het niet je core business is en je eigenlijk met geheel andere dingen bezig hoort te zijn. Ten tweede is het aanbod van kennis ook nog eens beperkt. Er is geen studie om SEO specialist te worden en een online marketeer of techneut zijn vaak te eenzijdig opgeleid om het volledige gebied voor SEO optimalisatie in te vullen. Omdat wij vanuit SMIDIT techniek en online marketing combineren met analyse zijn wij specialisten op het gebied van SEO optimalisatie.

  Contact opnemen met SMIDIT

  Robert-Jan

  Internet Specialisten

   Wilt u ook meer groei met uw website?

   Zoekwoord analyse

   Wij voeren onze zoekwoordanalyses uit met gebruik van Google tools en 3d party tools.

   OnPage SEO

   Optimaliseren van meta tags, afbeeldingen, content, schema.org, technische fouten etc.. Dat is ons vakgebied.

   Content

   High-quality content zal uw site een geweldige boost geven in de online rankings van uw website

   Relevante linkbuilding

   We houden ervan om je website onder de aandacht te brengen bij alleen relevante en verschillende soorten hoge PR websites

   Skyscraper

   Net als een lancering op mars, is dit de meest uitdagende en de meest lonende SEO tactiek van dit moment. We love Growth Hacking.

   Majestic SEO & Ahrefs

   We combineren de kracht van deze SEO tools voor de voortgang en continuïteit van rankings, links, analyses en rapportages.

   Wilt u weten hoe u beter gevonden kan worden?